Ota yhteyttä meihin

Jätä tällä lomakkeella tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Tarvitsit sitten mitä palveluita tahansa, niin meiltä löytyy kaikki saman katon alla: automyynti, huolto ja katsastus.

Ota yhteyttä

p. 010 764 9000 ess@sok.fi

Latvalantie 5, 60510 Seinäjoki

Haemme uusia työntekijöitä

Haemme useampaa ammattitaitoista automekaanikkoa sekä automyyjää uudistuvaan Ess Autotaloon.

Artikkeli kuva

Toimintamme laajentuessa haemme Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan autokauppaan lisää alan ammattilaisia sekä jälkimarkkinoinnin että automyynnin puolelle.

Hae viimeistään 30.11. http://sryhma.fi/hKuG50GM3zE

Automekaanikoilla

arvostamme diagnostiikan perustason asiantuntemusta. Palvelutarjontaamme on tulossa Bosch Car Service, ja sen myötä liitymme kansainväliseen korjaamoketjuun, joka keskittyy laatuun ja kehitykseen. Arvostamme halua oppia
ja kouluttautua. Asiakaslähtöisyys, hyvät asiakaspalvelutaidot, monimerkkituntemus sekä ongelman ratkaisukyky ovat automekaanikkojemme vahvuuksia.

Automyyjillä

arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, mikä ei välttämättä tarvitse olla automyyntiin liittyvää.
Yrittäjämäinen ja tuloshakuinen asenne työntekoon auttaa työtehtävässä onnistumista. Automyyjillä tulisi olla
innostuneisuutta, rohkeutta ja pelisilmää kaupan tekoon. Tarvitsemme työtehtävissämme myös tietoteknisiä taitoja. Digitaaliset myyntikanavat on hyvä olla hallussa, ja niiden käyttö aktiivista. Koulutustaustasta on hyötyä, mutta persoona ratkaisee.

Molemmissa tehtävissä kielitaidosta (englanti ja/tai ruotsi) on etua.

Tarjoamme

Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Työympäristömme on toimiva ja työystävällinen. Meillä Essillä on mukava ja kannustava työporukka, jolta saat hyvän ja käytännönläheisen perehdytyksen.

Myös S-ryhmän / Eepeen erinomaiset henkilökuntaedut, jotka ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduista täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Lisätietoja:

Automekaanikkohakuun liittyen Arilta, jälkimarkkinointipäällikkö Ari Harju, p. 010 76 49044
Automyyjänhakuun liittyen Juhamatilta, toimialajohtaja Juhamatti Aronen, p. 010 76 47100
sp. etunimi.sukunimi@sok.fi