Ota yhteyttä meihin

Jätä tällä lomakkeella tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Tarvitsit sitten mitä palveluita tahansa, niin meiltä löytyy kaikki saman katon alla: automyynti, huolto ja katsastus.

Ota yhteyttä

p. 010 764 9000 ess@sok.fi

Latvalantie 5, 60510 Seinäjoki

Fiat Scudo

ESS autotalosta Fiat Scudo 5 vuoden takuulla! Koskee vuoden 2022 loppuun mennessä rekisteröitäviä autoja. Uudessa Scudossa on kolme vaihtoehtoa: diesel manuaalina tai automaattina sekä täyssähköinen. Täyssähköisessä nopea lataus. 75 kWh akun lataus jopa 80 %:iin 45 minuutissa. Toimintamatka jopa 330 km (yhdistetty WLTP*). Muunneltava 5,3-6,6 m3 tavaratila ja jopa 1 200 kg kantavuus. Autoja saatavilla nopeaan toimitukseen. Tilaa omasi jo nyt, sillä autoja on rajoitetusti.

Artikkeli kuva

UUSI FIAT SCUDO
ALK. 38 990 €

Hinnat voimassa rajoitettuun erään.

MUOTOILU, MUKAVUUS JA AJONAUTINTO

Monipuolinen, antelias ja ketterä uusi Scudo on hyötyajoneuvo, joka tarjoaa kaiken oleellisen jokaiselle työmatkalle. Monipuoliset istuinten ja ohjauspyörän säädöt sekä henkilöautomainen ajoasento tarjoavat maksimaalista mukavuutta pitkilläkin matkoilla.

MOOTTORIT

Kaikille varustetasoille ja pituuksille saatavilla oleva sähkömoottori vie Scudon uudelle ja tinkimättömälle suorituskyvylle. Sen sijaan dieselmoottoreille Scudo tarjoaa laajan moottorivalikoiman yhdistettynä joko 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

TEKNOLOGIA JA TURVALLISUUS

Uudessa Fiat Professional Scudossa voit luottaa teknologioiden ekosysteemiin, joka tukee kuljettajaa tekemään jokaisesta matkasta mahdollisimman turvallisen. Siinä on laajat liitettävyysmahdollisuudet ja infotainment-tekniikoita, jotka ovat välttämättömiä, jotta voit paremmin vastata työsi nykyaikaisiin haasteisiin.

Tule tutustumaan Fiat Professional Scudo malliin Ess Autotalolle!

Varaa koeajo