Ota yhteyttä meihin

Jätä tällä lomakkeella tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Tarvitsit sitten mitä palveluita tahansa, niin meiltä löytyy kaikki saman katon alla: automyynti, huolto ja katsastus.

Ota yhteyttä

p. 010 764 9000 ess@sok.fi

Latvalantie 5, 60510 Seinäjoki

Koronan riskiryhmään kuuluvien autonhuoltopalvelu

Ess Autotalon huollossa ensimmäinen aukiolotunti klo 7-8 varattu koronaviruksen riskiryhmään kuuluville. Jos kuulut riskiryhmään ja haluat asioida ennen muiden asiakkaiden saapumista, voit varata esim. huolto- tai renkaiden vaihtoajan numerosta 010 764 9040 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai s-etuhuolto@sok.fi.

Artikkeli kuva

Muistathan ajan varatessasi mainita kuulumisestasi riskiryhmään ja halustasi asioida ennen muiden asiakkaiden saapumista. Sovi mahdollisesti tarvitsemastasi nouto- ja palautuspalvelusta huoltoaikaa varatessasi.
Pyrimme toteuttamaan palvelun 10 km säteellä Hyllykallion toimipaikastamme.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ja omille työntekijöillemme mahdollisimman turvallisen asioinnin ja työskentelyn tässä haastavassa tilanteessa. Olemme lisänneet siivouskertojen määrää ja toimipaikkamme erilaisia kosketuspintoja, kuten palvelutiskiä ja maksupäätettä puhdistetaan nyt tehostetusti. Omat kädet kannattaa myös pestä huolellisesti ennen kotoa lähtöä.