S-etuhuolto

S-Etuhuollossa kaikkien automerkkien kilometri- tai aikaperusteiset määräaikaishuollot ja hieman suppeammat vuosihuollot, alk.129 €. Teemme öljynvaihdot sekä öljynsuodattimien vaihdot alkuperäisillä tai niitä vastaavilla varaosilla alk. 89 €.

Huollamme auton ilmastointilaitteiston ja teemme ilmastointilaitteiston täytöt R134A-aineella tarjoushintaan 79 €. Ilmastoinnin huollot suositellaan tehtäväksi 3-4 vuoden välein. S-Etuhuollosta ilmastoinnin huollot myös uudemmilla aineilla, alk. 150 €

Vaihdamme pakoputkistot sekä jakohihnat, vesipumput ja lisävarustehihnat alkuperäisiä vastaavilla varaosilla. Kysy S-Etuhuollosta autosi jakohihnan vaihtoväli, hihnan hyvä kunto on auton moottorin henkivakuutus.

S-Etuhuollosta kesä- ja talvirenkaat edulliseen asiakasomistajahintaan, myös renkaan vaihdot ja asennukset. Nokian rengassarjan ostajalle Hakka-turva kaupanpäälle. S-Etuhuolto tekee ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt takuutyönä alk. 80 €.

Vikakoodien luku ja diagnosointi alk. 40 €. S-Etuhuollosta myös jarrupalojen ja -levyjen vaihdot, sekä jarrunesteen vaihto alk. 60 €.

S-Etuhuollossa valtuutettu Peugeot-, Citroën-, Hyundai-, Fiat- ja Alfa Romeo -merkkihuolto, kausihuollot alk. 139 €

Osion kuva